Wednesday, September 30, 2020

Geely SX11: ще не представлений, але вже отримав нову версію

 Кросовер Geely SX11 повинні офіційно представити в Китаї тільки на цьому тижні, а пізніше його прем'єра відбудеться на Московському міжнародному автосалоні. Але, ще до першого показу публіці, машина обзавелася новою версією

Geely розсекретила машину, у якій буде приставка Sport в назві. Кросовер в даній версії відрізняється двоколірним кузовом з чорним дахом і зачорненими стійками, агресивними бамперами, а також червоними акцентами на деяких елементах екстер'єру.

У салоні також двокольорове рішення: верхня частина передньої панелі, вставки в дверних картах, бокова частина сидінь і центральний підлокітник обшиті шкірою оранжевого кольору. В іншому Geely SX11 Sport нічим не відрізняється від звичайної версії.

Технічні подробиці про «спортивної» версії поки не розголошуються. Але, швидше за все, двигун у кросовера буде такою ж, що і на звичайному варіанті: 1,5-літровий турбодвигун потужністю 177 к.с., який агрегатирован з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Нагадаємо, що Geely SX11 став першою моделлю компанії, побудованої на новій модульній платформі BMA (B-Segment Modular Architecture). Пізніше на ній повинні з'явитися нові кросовери, седани і хетчбеки. Протягом найближчих років Geely планує перевести на BMA весь свій модельний ряд.

Мінівен Geely отримав статус глобальної моделі

 Концепт цього мікроавтобуса був представлений ще два роки тому. Зараз з макета Geely MPV автомобіль перетворюється в серійну версію під назвою Jiaji

Сама новинка буде представлена ??на автосалоні в Гуанчжоу, який відкриється 16 листопада. Однак Jiaji (Цзяцзя) вже щосили сяє на тизерних фотографіях. Розсекречено буквально все - навіть технічна установка. Єдине, що поки залишається «в тіні» це салон - його не показують ні в якому разі.

Якщо порівнювати серійний автомобіль з дворічним концептом, то зміни, як то кажуть, на лице. Якщо загальні лінії кузова і «спадаючої» даху хоч як то дотримані, то весь інший декор практично прибраний. Відверто кажучи, автомобіль став простіше. Ні, це жодним чином не говорить про його зовнішності, сам по собі автомобіль виглядає солідно і строго, нагадуючи європейські аналоги. Просто «Цзяцзя» втратив деякі яскраві риси концепту: наприклад «суїцидальні» двері або незвичайну оптику.

Під капотом нового мінівена буде розташована 1.5-літрова бензинова «турбочетверка» потужністю 177 к.с. (255 Нм), передній привід і семиступінчастий "робот" з двома зчепленнями. Також очікується гібридна модифікація, в якій «турбочетверка» доповнять електричним мотором. Віддача силової установки складе 200 к.с. Однак, в подальшому передбачається і повністю електрична версія автомобіля.

Geely показали новітнє крос-купе

 Китайський концерн випустить купеообразний кросовер, який буде побудований на платформі від Volvo XC40. Двигуни кросовер також успадкує від шведського «компактніка»

Власного імені у новинки поки немає, і на даний момент автомобіль позначають лише внутрішнім індексом - FY11. В основу моделі лягла модульна платформа CMA, спільно розроблена шведськими і китайськими фахівцями. Габаритна довжина автомобіля склала 4605 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2700 міліметрів.

Що стосується двигунів, то китайська новинка, як вже було сказано раніше, запозичить його у Volvo XC40 - це 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбо-мотор, який розвиває 156 кінських сил потужності і 265 Нм крутного моменту. До речі, одним двигуном справа не обмежиться. У лінійку моторів також увійде і дволітровий турбо-мотор на 238 кінських сил. Крім того, автомобіль отримає гібридну силову установку. Передбачається, що всі двигуни будуть поєднуватися з 7-ступінчастою роботизованою коробкою.

китайське тріо

 Китайський концерн Geely планує вивести на російський ринок протягом цього року три нові автомобілі. Всі вони раніше були представлені на торішньому Московському міжнародному автосалоні

Мова йде про наступні моделях: Geely GS, Geely SX-11 і Geely GE. Перший являє собою хетчбек зі збільшеним дорожнім просвітом. Автомобіль буде пропонуватися з безнаддувних бензиновим мотором об'ємом 1,8 л і потужністю 133 к.с. Він першим вийде на ринок цієї весни.

Слідом за ним, вже влітку, з'явиться кросовер SX-11. Він, в свою чергу, побудований на новій універсальній платформі BMA (B-segment Modular Architecture), яка в подальшому стане використовуватися при створенні інших моделей компанії. Кросовер оснастять 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном, потужність якого складе 177 к.с. Укупі з ним працюватиме 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями.

Завершувати дебют буде великий седан GE. Цікаво, що автомобіль є гібридним. Його силова установка буде складатися з бензинового турбированного двигуна об'ємом 1,5 літра і електромотора (потужність його поки не уточнюється). Цікаво, що на чистій електротязі седан зможе проїжджати до 60 км, а заявлений середня витрата бензину здається якимось фантастичним - лише 1,6 літра на 100 км шляху.

Удар китайського напруги

 Geely представила в Шанхаї новий електричний седан GE11, з яким компанія пов'язує великі плани - його пророкують в конкуренти Tesla Model 3. Поки що пройшла лише попередня презентація, де автомобіль був показаний з закритими дверима

В основу GE11 лягла зовсім нова платформа, яка спочатку була створена під використання електричної силової установки. Седан оснащений електродвигуном потужністю 130 кВт (177 к.с.) і літій-іонними акумуляторами. Максимальна швидкість машини обмежена на рівні 150 км / ч. Електромобіль має один з найнижчих коефіцієнтів аеродинамічного опору (Cx) в класі - 0,2375. Для порівняння, у Model 3 він вище - 0,24. Інші технічні подробиці поки невідомі.

Уже поширені фотографії салону. Передня панель своїми складними і незвичайними формами нагадує нутро космічного корабля з якогось фантастичного фільму. Всі кнопки - сенсорні. Впадає в око великий горизонтальний дисплей мультимедійної системи. Нагадаємо, що за дизайн в Geely останні роки відповідає інтернаціональна команда фахівців на чолі з колишнім шеф-стилістом Volvo Cars Пітером Хорбері.

Представлений Geely Preface

 Geely Preface - це концепт, який демонструє розвиток дизайну марки. Мова, зокрема, йде про те, в якому стилі будуть виконані майбутні дорогі седани з акцентом на «спорт»

Автомобіль спроектований в дизайнерському центрі Geely в Шанхаї, його відрізняють широка колія, великі колеса і широкі крила. Велика решітка радіатора трохи втоплена для додання їй додаткового об'єму, а двері з Безрамковий вікнами розорюються в протилежні сторони. До слова, модель представили віце-президент студії Geely Design в Шанхаї Гай Бергойна і віце-президент підрозділу Geely Design, які раніше працювали в Volvo .

Технічно, в основі концепту лежить "візок" CMA (Compact Modular Architecture), розроблена Geely спільно з Volvo. Якщо говорити саме про "Джилі", то для марки це друга модель (нехай поки і в статусі шоу-кара), яка отримала цю платформу. Нагадаємо, що на CMA також побудовані Volvo XC40 і автомобілі спільного бренду Geely і Volvo - Lynk & Co (01, 02 і 03). Про силовій установці новинки інформації поки немає.

Geely показав оновлений Atlas

 Компанія Geely представила оновлений кросовер Boyue для китайського ринку, який в Росії продається під назвою Atlas

Від попередника Geely Boyue Pro можна відрізнити завдяки повністю зміненою передньої частини кузова зі збільшеною радіаторної гратами, капотом злегка зміненої форми, а також з іншого світлодіодним оптикою. Ззаду з'явився інший бампер і ліхтарі з тривимірним візерунком. Усередині з'явилася інша передня панель зі збільшеною цифровий приборки і зменшений селектор трансмісії. Кросовер став доступний з інформаційно-розважальним комплексом нового покоління з повністю переробленим інтерфейсом. Разом з автомобілем покупець отримає спеціальні смарт-годинник, за допомогою яких можна буде управляти деякими системами кросовера.

У лінійку двигунів увійшов модернізований 1,8-літровий турбований бензиновий мотор, адаптований під сучасні екологічні стандарти. Крім того, Geely Boyue Pro буде доступний з трициліндровим наддувним агрегатом об'ємом 1,5 л, який був розроблений спільно з фахівцями Volvo . Трансмісії - шестиступінчаста "механіка" або семідіапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Представлений Geely Icon

 Компанія Geely представила серійну версію компактного кросовера Icon, який побудований на одному шасі з Volvo XC40. Продажі новинки стартують до кінця 2019 року

В основі Geely Icon лежить масштабируемая архітектура CMA, розроблена спільними зусиллями інженерів Volvo і Geely. Шасі створювалося з урахуванням його сумісності як з традиційними двигунами внутрішнього згоряння, так і з гібридними або повністю електричними силовими установками. Що стосується зовнішності, то Icon, за словами творців має так званий «8-бітний дизайн, де прості лінії поєднуються з гострими кутами».

На момент запуску на китайському ринку Geely Icon буде доступний з єдиним бензиновим трициліндровим турбомотором робочим об'ємом 1,5 л, що розвиває 177 кінських сил. Двигун працює в парі з семиступінчастим "роботом" з двома зчепленнями. З огляду на глобальний статус новинки, можна припустити, що автомобіль обзаведеться і іншими агрегатами.     Китайська компанія Geely показала перше зображення кросовера Icon, який скоро повинен піти в серійне виробництво

Головна особливість автомобіля - практично повна ідентичність до однойменного концепту, який був представлений в минулому році. Якщо говорити про техніку, то Geely Icon побудований на платформі BMA, яку компанія раз¬работала спільно з Volvo . Згідно сертифікату-Ціон даними міні¬стерства промиш¬ленності Китаю, довжина кросовера дорівнює 4350 мілі-метрам - на 169 міллі¬метров менше, ніж у моделі Atlas. Колісна база новинки теж менше - 2640 мм проти 2670 мм.

Що стосується силових установок, то в моторну гамму Icon увійде бензинова 1,5-літрова «турбо¬тройка» потужністю 177 к.с., яка ще устанавлі¬вается на Volvo XC40. Двигун поєднується з семі¬ступенчатим «роботом» з двома сцепле¬ніямі і переднім приводом.

Geely переходить на модульну платформу

 Китайська компанія Geely сьогодні, мабуть, знаходиться на самому вістрі прогресу серед китайських автомобільних компаній. Як і більшість інших великих автовиробників вона переходить на модульну платформу.

У компанії стверджують, що платформу BMA (B-Segment Modular Architecture) створили самостійно, хоча з неї стирчать вуха платформи CMA (Compact Modular Architecture), яку створювала Volvo , що належить Geely. Видає спорідненість блок батарей для гібридних версій, розташований в центральному тунелі, точно також як у CMA. Єдина відмінність між платформами: у BMA задня підвіска може бути тільки полунезавісмой, в той час як у CMA вона повністю незалежна.

Першою моделлю, яка побудована на BMA, став кросовер Geely SX11. Компанія опублікувала його зображення в камуфляжі. Незважаючи на досить солідний вигляд машина відноситься до сегменту компактних кросоверів: її довжина 4340 мм, а колісна база дорівнює 2600 мм (проти 2700 у Volvo XC40 на платформі CMA).

Geely поки не розголошує технічні подробиці про машину, але вони стали відомі завдяки витоку з китайського сертифікаційного бюро. Кросовер отримає 1,5-літровий турбодвигун потужністю 177 к.с. і 6-ступінчасті механічну й автоматичну коробки передач. Привід, найімовірніше, у машини буде виключно передній.

Офіційна прем'єра Geely SX11 намічена на осінь, а продажу в Піднебесній стартують в кінці року. Найімовірніше, добереться машина і до російського ринку, але не раніше другої половини наступного року. Пізніше китайська компанія зробить на модульній платформі цілу розсип седанів, хетчбеків і кросоверів.

Geely Coolray отримав білоруську прописку

 На заводі «Белджі» почалося виробництво компактного кросовера Geely Coolray. Цей автомобіль побудований на модульній платформі BMA, розробленої спільно з Volvo

На «Белджі» зібрані перші 300 примірників Coolray, а до кінця року планується випустити 2000 кросоверів. Поки модель збирають крупновузловим методом, але вже ведеться підготовка до випуску за повним циклом, зі зварюванням і фарбуванням кузовів.

Білоруський Geely Coolray оснащується тільки 1,5-літровою бензиновою «турботройкой» потужністю 177 к.с. (250 Н • м). Двигун, який встановлюється також на Volvo XC40, йде в парі з семиступінчастим "роботом" з двома «мокрими» зчепленнями і переднім приводом. Geely вже отримала російське Схвалення типу транспортного засобу (ОТТС) на Coolray, воно датується 19 жовтня 2019 року, але в ньому місцем виробництва вказано завод Geely в Ліньхай, КНР. Мабуть, білоруський завод в ОТТС впишуть в найближчі дні.

Geely представив новий кросовер

 Компанія Geely представила новий семимісний кросовер під назвою Haoyue. Продажі машини на місцевому ринку стартують вже найближчим часом

Довжина автомобіля складає 4835 мм, ширина - 900 мм, а висота - 1780 міліметрів. Таким чином, Haoyue став найбільшою машиною в модельному ряду Geely. Дорожній просвіт кросовера дорівнює 190 міліметрів. Автомобіль отримав фірмову решітку радіатора, панорамний дах, а також світлодіодні фари і ліхтарі. У салоні встановлюються цифрова приладова панель і великий сенсорний екран мультимедійної системи.

У гамму моторів кросовера Haoyue увійшов 1,5-літровий бензиновий двигун. Потужність агрегату становить 177 кінських сил. Також клієнтам запропонують 1,8-літровий турбомотор з віддачею 184 кінських сили. Решта всіх технічних характеристик машини поки тримаються в секреті.

У Geely почали доставляти ключі від автомобілів за допомогою дронів

 Китайська компанія Geely в цілях безпеки через пандемію коронавируса організувала безконтактну доставку своїх нових автомобілів. При цьому ключі від машини передають клієнту за допомогою дрона, щоб мінімізувати контакт між продавцем і покупцем

Всі автомобілі, які купують виключно за допомогою інтернету, перед доставкою проходять ретельну дезінфекцію. Потім транспортний засіб за допомогою автонавантажувача доставляють до будинку замовника. Ключі в спеціальній упаковці передають клієнтам, використовуючи квадрокоптер, який підлітає до під'їзду або балкону покупця.

Раніше стало відомо, що Geely інвестує 370 млн юанів (53 млн доларів) в розробку «безпечних автомобілів» з посиленою противірусної захистом. Фахівці науково-дослідних центрів в Китаї, США і Європі займуться спільним створенням екологічно стійких матеріалів з антибактеріальними та противірусними властивостями. Вони будуть використані в нових системах кондиціонування, а також на поверхнях, до яких найбільш часто торкаються водій і пасажири.

Кросовер Geely Coolray для Росії отримає захист від вірусів

 Китайська компанія Geely почне комплектувати новий кросовер Coolray для російського ринку спеціальним фільтром, що захищає від вірусів і бактерій

Як повідомляє Autonews, з посиланням на прес-службу бренду, автомобілі будуть оснащувати новими фільтрами стандарту CN95, які за своїми властивостями можна порівняти з маскою-респіратором. Вугільний фільтруючий елемент може затримувати понад 95% часток діаметром менше 0,3 мікрона, а також поглинати до 90% побутових алергенів, в тому числі шерсть, пилок рослин і пилових кліщів. Плюс до всього кліматична система здатна знешкоджувати спори грибків, кишкову паличку і золотистий стафілокок.

Раніше стало відомо, що Geely інвестує 370 млн юанів (53 млн доларів) в розробку «безпечних автомобілів» з посиленою противірусної захистом. Фахівці науково-дослідних центрів в Китаї, США і Європі займуться спільним створенням екологічно стійких матеріалів з антибактеріальними та противірусними властивостями. Вони будуть використані в нових системах кондиціонування, а також на поверхнях, до яких найбільш часто торкаються водій і пасажири.

Geely поставить автомобільну навігацію з ніг на голову

 Китайський виробник запустить власні супутники для надточної навігації. Вона буде працювати на базі низькоорбітального супутникового угруповання

Фірма GeeSpace, дочірнє підприємство Geely Technology Group, що входить до складу холдингу Geely, оголосила про будівництво перших двох нізкообрітальних супутників для ІІ-платформи OmniCloud. Вони стануть частиною угруповання, яка забезпечить роботу високошвидкісної мережі передачі даних і системи позиціонування для безпілотників.

До 2025 року на заводі в Тайчжоу будуть виробляти по 500 супутників щорічно, але поки готові тільки два тестових зразка. Після фінальної перевірки, яка передбачає симуляцію запуску і випробування в термовакуумних камерах, їх запустять на навколоземну орбіту з космодрому Цзюцюань. Перші два супутники дозволять Geely розгорнути систему позиціонування, що визначає положення з точністю до сантиметра, а також запустити ІІ-платформу OmniCloud. Остання являє собою хмарну систему, контролюючу роботу всіляких онлайн-сервісів - від управління парком каршерінга до комунікації автомобілів з об'єктами інфраструктури.

Geely в 2020 році привезе до Росії новий кросовер

 Китайська компанія до кінця року почне продажі купе-кроссовера FY-11, побудованого на агрегатах Volvo

В основу моделі лягла модульна платформа CMA, спільно розроблена шведськими і китайськими фахівцями. Габаритна довжина автомобіля склала 4605 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2700 міліметрів. У гамму моторів новинки увійшла 2,0-літрова «турбочетверка» потужністю 238 кінських сил. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач Aisin. Розгін з місця до «сотні» займає 6,8 секунди.

Кросовер також отримав «м'яку» гібридну силову установку, де 177-сильний трициліндровий турбодвигун працює в парі з стартером-генератором, 48-вольтової бортової мережею і семідіапазонний роботом з двома зчепленнями. Топовий варіант - підключається гібрид з тим же трициліндровим агрегатом і електромотором, які в сумі розвивають 258 сил і 415 Н • м крутного моменту. З топовим блоком акумуляторів на 15,2 кВт • год автомобіль здатний проїхати виключно на електричній тязі до 80 кілометрів.

Розкрито дизайн нового седана Geely, який буде побудований на платформі Volvo

 З'явилися нові подробиці про перший седані Geely , який побудують на платформі CMA - вона ж лежить в основі автомобілів Volvo . Фотографії новинки без камуфляжу опублікувало Міністерство промисловості Китаю

З документа сертифікаційного відомства випливає, що за габаритами седан буде порівнянний з Volvo S60 : в довжину автомобіль досягає 4785 міліметрів, ширина складає 1869 міліметрів, висота - +1469 міліметрів, а колісна база дорівнює 2800 міліметрів. Таким чином, він на 24 мм довший, на 171 міліметр вже і на 38 міліметрів вище S60 .

На китайському ринку модель з'явиться з двигуном Volvo: «турбочетвёркой» потужністю 190 кінських сил, яка, швидше за все, буде поєднуватися з семідіапазонний «автоматом» Aisin, «роботом» 7DCT або шестиступінчастою механічною коробкою передач. Дебют седана в Китаї може відбутися вже в третьому кварталі 2020 року.

З кросовера Geely Atlas зробили пікап

 Міністерство промисловості Китаю сертифікувало пікап Geely Remote FX. Він побудований на базі кросовера Atlas Pro, який компанія планує продавати і в Росії

Як повідомляє Sina, пікап зберіг несучий кузов. Довжина Remote FX в порівнянні з кросовером збільшена з 4544 до 4905 міліметрів. При цьому ширина, висота і колісна база не змінилися - 1831, 1713 і 2670 мм відповідно. Вантажна площадка довжиною 1125 мм і шириною 1230 мм має зсувний тент. Вантажопідйомність Remote FX становить 540 кілограмів.

Пікап, за винятком решітки радіатора з новим логотипом, повністю повторює Atlas Pro до задніх дверей. У списку оснащення значаться світлодіодні фари, адаптивний круїз-контроль і камери кругового огляду.

Geely Remote FX сертифікований тільки з бензиновим турбомотором 1.8 потужністю 184 к.с., з яким на російському ринку продається кросовер Atlas. Двигун поєднується з шестиступінчастим "автоматом". Базовий привід - передній. Повний доступний за доплату.

Geely показала новий седан на базі Volvo

 Китайська компанія Geely поділилася першими офіційними фотографіями нового седана на платформі CMA від Volvo . Модель проходить фінальні тести і готується вийти в серію

Preface ( «Передмова») став першим автомобілем Geely, розробленим в рамках філософії Technology Geely 4.0. У компанії її описують як «нову еру автомобілебудування». Preface стане вже другою моделлю Geely, побудованої на модульній архітектурі CMA (Compact Modular Architecture) - на ній базується купеподібний кросовер FY11. У гамі марки Volvo, що належить Geely, CMA лежить в основі кроссовера XC40 і більшості моделей дочірньої марки Lynk & Co.

Geely Preface вийде на ринок з безальтернативній дволітровою «турбочетвіркою» Volvo сімейства Drive-E. Потужність мотора становить 190 кінських сил (300 Нм). Яка трансмісія дістанеться седану, поки невідомо. Пару двигуну можуть скласти семідіапазонний автомат Aisin, «робот» 7DCT або шестиступінчаста "механіка". Привід - тільки передній.

Geely готується представити купе-кросовер

 Китайська компанія до кінця 2020 року почне російські продажу крос-купе Tugella, створеного на одній платформі з Volvo

Китайська компанія Geely отримала Схвалення типу транспортного засобу (ОТТС) на новий купе-кросовер FY11, який в Росії будуть продавати під назвою Tugella. Відповідний документ міститься в базі Росстандарта. За попередніми даними, російські продажі нового крос-купе повинні стартувати до кінця 2020 року. Це перша модель Geely , яку побудували на модульній платформі CMA, розробленої китайцями спільно з фахівцями Volvo.

Судячи по базі Росстандарта, в Росії в лінійку двигунів Geely Tugella увійдуть два дволітрових бензинових турбомотора потужністю 199 і 237 кінських сил. Агрегати працюють разом з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер буде доступний разом з переднім або з повним приводом.

Geely представила перший серійний седан на базі Volvo

 Китайська компанія Geely показала серійну версію нового седана Preface. Модель стане другим автомобілем марки, створеним на модульній платформі CMA, спільно розробленої з інженерами Volvo

За попередніми даними, Geely Preface оснастять дволітровим наддувним чотирициліндровим двигуном потужністю 190 л. с., який буде працювати разом з семиступінчастою роботизованою коробкою.

Цікаво, що першою моделлю Geely, яку створили на базі CMA, став кросовер FY11. Раніше стало відомо, що китайці отримали Схвалення типу транспортного засобу (ОТТС) на новий купе-кросовер, який на вітчизняному ринку продаватимуть під назвою Tugella.

У Росії в лінійку двигунів Geely Tugella увійдуть два дволітрових бензинових турбомотора потужністю 199 і 237 кінських сил. Агрегати працюють разом з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Кросовер буде доступний разом з переднім або з повним приводом.

Geely розкрила салон седана Preface

 Прем'єра серійної моделі на платформі Volvo відбудеться через місяць

Пару тижнів тому Geely опублікувала зображення екстер'єру Preface, а тепер дозволила нам заглянути і в салон седана. Перші знімки поширили в соцмережах. Судячи з тізера, новинка отримає цифрові прилади і великий окремий тачскрін мультимедійної системи. Також на фотографіях можна розглянути селектор автоматичної трансмісії, динаміки Bose. В цілому інтер'єр виглядає дуже яскраво завдяки різнобарвною обробці.

Подібно крос-купе Geely Tugella, яке вже скоро приїде в Росію, Preface побудований на модульній платформі CMA, розробленої спільно з Volvo. Це також ріднить його з маленьким вседорожником XC40, електромобілем Polestar 2 і цілою лінійкою моделей бренду Lynk & Co, яким Geely і Volvo володіють разом. На перших порах автомобіль буде доступний з єдиним двигуном - знайомої нам дволітровою 190-сильною «турбочетвіркою» Drive-E, що поєднується з восьмідіапазонним автоматом.

Geely SX11: ще не представлений, але вже отримав нову версію

 Кросовер Geely SX11 повинні офіційно представити в Китаї тільки на цьому тижні, а пізніше його прем'єра відбудеться на Московському між...