Wednesday, September 30, 2020

Geely SX11: ще не представлений, але вже отримав нову версію

 Кросовер Geely SX11 повинні офіційно представити в Китаї тільки на цьому тижні, а пізніше його прем'єра відбудеться на Московському міжнародному автосалоні. Але, ще до першого показу публіці, машина обзавелася новою версією

Geely розсекретила машину, у якій буде приставка Sport в назві. Кросовер в даній версії відрізняється двоколірним кузовом з чорним дахом і зачорненими стійками, агресивними бамперами, а також червоними акцентами на деяких елементах екстер'єру.

У салоні також двокольорове рішення: верхня частина передньої панелі, вставки в дверних картах, бокова частина сидінь і центральний підлокітник обшиті шкірою оранжевого кольору. В іншому Geely SX11 Sport нічим не відрізняється від звичайної версії.

Технічні подробиці про «спортивної» версії поки не розголошуються. Але, швидше за все, двигун у кросовера буде такою ж, що і на звичайному варіанті: 1,5-літровий турбодвигун потужністю 177 к.с., який агрегатирован з 7-ступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Нагадаємо, що Geely SX11 став першою моделлю компанії, побудованої на новій модульній платформі BMA (B-Segment Modular Architecture). Пізніше на ній повинні з'явитися нові кросовери, седани і хетчбеки. Протягом найближчих років Geely планує перевести на BMA весь свій модельний ряд.

No comments:

Post a Comment

Geely SX11: ще не представлений, але вже отримав нову версію

 Кросовер Geely SX11 повинні офіційно представити в Китаї тільки на цьому тижні, а пізніше його прем'єра відбудеться на Московському між...