Wednesday, September 30, 2020

Geely розкрила салон седана Preface

 Прем'єра серійної моделі на платформі Volvo відбудеться через місяць

Пару тижнів тому Geely опублікувала зображення екстер'єру Preface, а тепер дозволила нам заглянути і в салон седана. Перші знімки поширили в соцмережах. Судячи з тізера, новинка отримає цифрові прилади і великий окремий тачскрін мультимедійної системи. Також на фотографіях можна розглянути селектор автоматичної трансмісії, динаміки Bose. В цілому інтер'єр виглядає дуже яскраво завдяки різнобарвною обробці.

Подібно крос-купе Geely Tugella, яке вже скоро приїде в Росію, Preface побудований на модульній платформі CMA, розробленої спільно з Volvo. Це також ріднить його з маленьким вседорожником XC40, електромобілем Polestar 2 і цілою лінійкою моделей бренду Lynk & Co, яким Geely і Volvo володіють разом. На перших порах автомобіль буде доступний з єдиним двигуном - знайомої нам дволітровою 190-сильною «турбочетвіркою» Drive-E, що поєднується з восьмідіапазонним автоматом.

No comments:

Post a Comment

Geely SX11: ще не представлений, але вже отримав нову версію

 Кросовер Geely SX11 повинні офіційно представити в Китаї тільки на цьому тижні, а пізніше його прем'єра відбудеться на Московському між...